Asics Gtcool Xpress 208

imagePilates Hjelper Forventer mødre Fra Graviditet Thru Innlegg skaper

De fleste tenker på pilates som en ny form for trening på grunn av sin siste bølge av popularitet i fitness og helsesektoren. I virkeligheten, Joseph Pilates oppfunnet rundt 80 år siden av.

Pilates var et sykelig barn med astma. For å bidra til å bekjempe sykdommen sin og bygge sin styrke, eksperimenterte han med ulike sinn kropp disipliner og senere ble en dyktig skiløper, dykker, turner, og bokser. Mens i internering under første verdenskrig i England, lærte han andre praktikanter hans konsepter og øvelser som han utviklet over 20 år med selvstudium og læretid i yoga, Zen, salomon sko nettbutikk og gamle greske og romerske fysiske regimer. I løpet av denne tiden, pilates begynte devising systemet av originale gulvet øvelser kjent i dag som 'pilates matwork'. I løpet av få år, ble han en sykepleier til de mange internerte i omsorgstiltak med krigstid sykdom og fysiske skader. Her begynte han å utarbeide oppgave apparatene for å rehabilitere pasienter ved å ta fjærer fra senger og rigging dem til å opprette våren motstand og 'bevegelse' for sengeliggende. Dette 'systemet' dannet grunnlaget for hans stil body condition brukes i dag.

På mange måter er pilates utstyr i dag er ikke mye annerledes enn det var den gang. Bruken av fjærspenning, stropper, støtte for rygg, nakke og skuldre er de samme bruksområder for salomon speedcross 3 gtx utstyret i dag. Naturen av utstyret er både utfordring og støtte kroppen som det lærer å bevege seg mer effektivt.

Med vilje til å hjelpe andre å oppnå bedre helse, pilates åpnet sitt første studio i New York i 1926 der han brukte sin oppgave apparatene og mer enn 500 bevegelighet terapi øvelser for Billige Nike Hyperdunk 2016 Trippel Svart Online Nettbutikk å hjelpe rehabilitere idrettsutøvere og dansere. I over 60 år denne formen for øvelsen var en godt bevart hemmelighet, men dansere, idrettsutøvere, fysioterapi pasienter og fitness entusiaster har støttet seg på denne pilates metoden for å oppnå og holde seg i topp fysisk form.

Fordelen med pilates 'bevegelse terapi øvelser for kvinner gjennom svangerskapet og etter fødsel er mest misforstått. Enkelt sagt, er pilates en trygg og effektiv tilnærming til å utøve for gravide å hjelpe til med å puste, kroppen innretting og til å gjenopprette kroppens form og tone etter fødselen.

pilates fokuserer på pust, som fremmer velvære og bidrar til å aktivere transversus abdominus. Den transversus abdominus er den dypeste av magemusklene og er ansvarlig for å støtte korsryggen og bekkenregionen i en tid da ligaments er slapp på grunn av det naturlige hormonet relaxin utskilles av kroppen under svangerskapet og sykepleie etapper. Lateral puste også ligger i pilates kondisjon, noe som forbedrer ribbe buret mobilitet når omfanget av bevegelse i blender er begrenset på grunn av den høye plasseringen av barnet i tredje trimester.

Ryggsmerter er en vanlig bivirkning av svangerskapet. Med mindre magemusklene, bekkenet og ryggraden blir styrket, kan problemer med ryggen oppstår. Styrking av transversus abdominus ( 'abs) gjennom guidede pilates bevegelsene vil ikke bare forbedre tilbake smerte og postural justering, men vil hjelpe kvinner under fødsel for en mye raskere tryggere levering. Forskning har vist at aktivering av transversus abdominus aktiverer også bekkenbunnen, holde disse musklene sterk og smidig for fødselsprosessen. Dette kan også hjelpe med eventuelle incontinence som kan oppstå under og etter svangerskapet.

natur bevegelse i Pilates trening er lav innflytelse og tillater gravide å utøve effektivt uten å oppleve noen utilbørlig stress på nå lax ledd, eller en økt hjertefrekvens. Pilates innebærer også mange strekker og toning øvelser som bidrar til å opprettholde hip fleksibilitet og utholdenhet, Underarms Clutchfitstasjon som er avgjørende for trivsel og forberedelse til fødselen. Disse oppgavene blir hjulpet og støttet av pilates apparatene som reformator: en bevegelig vogn på en seng; den wunda stol med fjærer for å skape motstand og trapes tabellen for å henge fra. Pilates øvelser også kan utføres på en matte med små rekvisitter som puter eller puter som støtter hodet, den magiske sirkelen, skum valser og therabands for ekstra motstand.

mest utøve modifikasjoner skje i løpet av andre og tredje trimester på grunn av den stadig økende mage. Alle Pilates bevegelser, på dette punktet er best gjøres satt opp riktig eller side liggende. Men du kan jobbe liggende så lenge hodet er løftet med puter på 30 grader over hjertet for ikke mer enn 5 minutter, Asics Dynaflyte Mann snu til side for Puma X Fenty Bandana Lysbilde en pause. Dette sikrer naturlige blodstrøm og oksygen til en populær øvelse blant gravide Pilates entusiaster er legwork på wunda stolen. Det innebærer å sitte på en liten krakk med kilder knyttet til en lever og skyve spaken ned med føttene. Denne pilates bevegelse gir condition for ben og aktivering av magemusklene, som stabiliserer bekkenet.