Salomon Snowcross

imageNeste for Bruce Jenner

Bruce Jenner vil følge opp hans ekstraordinære intervju med Diane Sawyer ved ytterligere å dele livet som en transgender kvinne i en reality TV-serien til E! kabelkanalen. Den åtte episode serien vil debut juli 26. 'En rekke tittelen vil bli annonsert på et senere tidspunkt,' kanalen sa i en pressemelding fredag.

E! formelt annonsert showet samtidig Sawyer nevnte det på hennes ABC spesielle. Showet hadde vært ryktet i flere måneder. Men kanalen også hjemmet til «Keeping Up with the Kardashians' hadde nektet å kommentere før fredag.

E! også kalt tre eksperter på trans saker som konsulenter på serien. En av de tre, Jennifer Finney Boylan, ble intervjuet for Sawyer har to timers spesielle.

Jeff Olde, konserndirektør i E !, heter Jenner en inspirasjon, og sa 'vi er stolte av å bli betrodd denne dypt personlig og viktig historie.'

I pressemeldingen indikerte at doku serien vil vise noen av Jenner berømte familiemedlemmer: Asics Gelquantum Det vil 'utforske hva Bruce overgang betyr for salomon speedcross 3 gtx menneskene i hans liv og hvordan disse relasjonene er berørt, samtidig som den tilbyr en bedre forståelse av mange av livets utfordringer. '

E! også presisert at det var å henvise til Jenner med mannlige pronomen fordi, for nå, 'Jenner velger å ikke leve offentlig i media som en kvinne.'

Jenner intervju på ABC ble beskrevet som hans siste som Bruce, noe som indikerer at en navneendring og en bryter til kvinnelige pronomen kan skje i de kommende månedene, og kan bli omtalt i E! serie.
En talskvinne for kabelkanalen vil ikke kommentere utover kunngjøringen.

CNNMoney (New York) Først publisert 25 april 2015: 12:11 ET

fleste aksjekurser data levert av flaggermus. Markedsindekser er vist i sann tid, med unntak av DJIA, som er forsinket med to minutter. Alle klokkeslett er ET. Ansvarsfraskrivelse. Morningstar: Salomon Utendørs 2016 Morningstar, Inc. Factset: FactSet Research Systems Inc. 2016. Chicago Mercantile Association: Enkelte markedsdata eies av Chicago Mercantile Exchange Inc. og dets lisensgivere. Dow Jones: The Dow Jones merkede indeksene eies og beregnes, billige salomon sko distribueres og markedsføres av DJI OPCO, et datterselskap av S Dow Jones Indices LLC og har blitt lisensiert for Ecco Menn Sko Lær bruk til S OPCO, LLC og CNN. Standard Poors og S er registrerte varemerker for Standard Poors Financial Services LLC og Dow Jones er et registrert varemerke for Underarmsfettdekk 4 Dow Jones Trademark Holdings LLC. Alt innhold på Dow Jones merkede indeksene S Dow Jones Indices LLC 2016 og / eller dets datterselskaper.