Salomon Norge

Hvordan få Adidas Yeezy Boost 350 svart trainers av Kanye West i Storbritannia

imageEtter å ha solgt outMadison Square Garden bare en uke siden da han tok på seg Yeezy sesong tre utstillingsvindu sammen med sin Life of Pablo albumlaunch, fans av Kanye West blir pisket opp i en annen vanvidd i dag som siste trener theYeezy Boost 350s har blitt utgitt.

Og med de første 9000 par av hans Yeezy Boots selge ut i 10 minutter etter hefirstsigned adeal for hisAdidas sko LineIn 2013, Asics Gelscram 5 kommer det til å være en bitter kamp for Asics Gelquantum å få hender og føtter på den nyeste paret.

Siden åpner opp med en startskjermen for å fortelle deg at du venter på skoene, og lyder: 'For å gjøre YEEZY BOOST 350 utgivelse så rettferdig som mulig vil vi tilfeldig tillate folk tilgang til produktsiden for skoen.

'Når på siden vil du kunne sjekke om din størrelse og begynne å kjøpe.

'Purchase er ikke bekreftet før du har fullstendig utfylt sjekk ut. Ikke oppdater denne siden.'

Adidas også bestillinger via sin bekreftet app for kunder i Chicago, New York og Los Angeles, Nike Air Solarsoft Zigzag Wvn Qs men når programmet ble åpnet på Thursdayreservations stengt på bare 22 minutter.

Hvor mye er theYeezy Boost 350s?

Trenere er $ 200, omtrent 140.

Klikk på Adblock / Adblock Plus-ikonet, Puma Suede X Stift som er til høyre for adresselinjen.

På Adblock klikk 'Ikke kjør på sidene på dette domenet'.

Hvis du er privat nettlesing i Firefox, Asics Gelscram 5 'Tracking Protection' kan føre til at AdBlock varsel for Asics 19 å vise. Det kan være midlertidig deaktivert ved å klikke på 'skjold' -ikonet i adressefeltet.