Under Armourrand Amfibier

Zarqawi Flubs sett i New Irak Video

imagemilitær kommando torsdag løslatt tidligere usette bilder av en video som angivelig skrevet av al-Qaida i Irak leder, Underarm Tråbom Slingflex viser ham pyntet i amerikanske tennissko og ute av stand til å betjene sin maskingevær.

Videoen ble oppdaget i en rekke angrep i april på påståtte al-Qaida i Irak trygge hus i Youssifiyah-området, 12 miles sør for Bagdad, ga en visning av Abu Musab al Zarqawi at født jordanske militante valgte ikke å vise verden, sa Maj. Gen. kommando. militære prøvde å ta ned al Zarqawi sin fryktinngytende bilde ned et hakk ved å slippe kulissene redigert av videoen han lagt ut på Internett.

Al Zarqawi er 'veldig stolt av det faktum at han kan betjene denne maskingevær, og han proklamerer at, og alle hans nærstående er veldig stolte av hva Zarqawi gjør,' Lynch sa i en briefing der han spilte et tekstutdrag fra videoen postet av militante 25. april.

Men som tidligere usett videoen ble vist, Lynch spottet al Zarqawi, som tyder på hans våpen satt seg fast, og han var ikke i stand til å fikse det.

'Det er ment å være automatiske brann, han skyte enkeltskudd. Noe er galt med hans maskingevær, han ser ned, kan ikke finne ut, kaller sin venn til å komme avblokkere stans og få våpen å skyte igjen,' sier Lynch .

'Her er en annen al-Qaida-leder som er under mye press,' Det hvite hus pressesekretær Scott McClellan sa på videoen.

Men Martin rapporterer scenene ble overskygget i Atlanta, der en tidligere CIA-offiser grillet forsvarsminister Donald Rumsfeld på feil førkrigs etterretning. Spørreren påstått at det militære ikke visste Zarqawi sanne oppholdssted før krigen.

Med andre utbygginger:

En selvmordsbomber angrep en gjeng med folk som venter utenfor en tungt bevoktet rettsbygning i Bagdad torsdag, drepte 10 irakere og såret 52, opplyser politiet. Politiet først sa angrepet ble forårsaket av en bilbombe rettet mot en politi konvoi, men senere sa det var forårsaket av en Asics Dynaflyte Mann med eksplosiver skjult under klærne hans. Også soldatene døde i en veibombe angrep. i South Central Bagdad, opplyser militæret. militære som har dødd siden begynnelsen av Irak-krigen i mars 2003, ifølge en Associated Press teller.

skyteepisoder i Bagdad og andre områder også drept seks irakere, inkludert en sjiamuslimsk stammeleder og en irakisk offiser på torsdag. Marine sjekkpunkter.

Onsdag ble likene av 43 irakere funnet i gatene i Bagdad og andre byer, ifølge innenriksdepartementet. De var tilsynelatende ofre for dødsskvadronene som kidnappe sivile av rivaliserende muslimske sekter, torturere dem og dumpe kroppen sin. tropper i år basert på Pentagon poster. soldater har dødd i år i veikanten bombeangrep på sine Humvee, og ytterligere 22 soldater ble drept da IEDer treffer andre militære kjøretøyer, inkludert mer tungt pansrede stridsvogner og troppeskip.

'Dette stykket dere alle ser på som han går bort, er han iført sin svarte uniform og hans New Balance tennissko som han beveger seg til denne hvit pickup. Og hans nære medarbeidere rundt seg. gjøre ting som grip den varme fat av maskingevær og brenne seg selv, 'den militære talsmannen til. militære i Irak for det han beskrev som selvmord, narkotika og mytterier, og advarte verre angrep som kommer.

Lynch, Puma Tenne Ubegrenset C som beskrev den tidligere video som 'en handling av desperasjon,' nektet å oppgi nøyaktig hvor eller når den uredigerte materialet ble funnet.

Men han sa det ble oppdaget under en rekke angrep mot opprørs trygge hus i Youssifiyah området begynner 8. april og som også strukket litt nord for Bagdad. De raid førte til drapet på 31 mistenkte utenlandske krigere, en gruppe som står for 90 prosent av selvmordsbombere som brukes av al-Qaida i Irak. operasjoner mot al Zarqawi hadde dramatisk kutte antall selvmordsangrep i landet fra et gjennomsnitt på 75 per måned til færre enn 25 per måned nå.

'Vi tror at han får tilrettelegging for Puma Antennes utenlandske krigere og fond ut av Syria' og at hans fokus på operasjoner er i dag i Bagdad-området, sier Lynch.

'Han fokuserer sin innsats på innsiden av Bagdad. Bagdad er hans tyngdepunkt,' sier Lynch.

at troen ble støttet av en rekke plandokumenter også beslaglagt i raid i Youssifiyah området raid, som ble brukt som en klargjøringsområdet for selvmordsangrep, sier han.

Dokumentene stavet al Zarqawi strategi i Irak, med fokus på Bagdad-området og rettet mot sjiamuslimske flertallet samtidig redusere antall angrep i sunniarabiske områder.

'Han er åpenbart prøver å drive en kile mellom den sekteriske befolkningen her inne i Irak, og han er fokusert på den sjiamuslimske samfunnet,' sier Lynch, med henvisning til ett dokument. 'Han sier at den sjiamuslimske befolkningen i Bagdad er hans primære mål.'