Asics Gelnoosa Tri 11

imageSlik fjerner Sharpie Flekker fra Shoes

Fukt en bomullsdott i aceton neglelakkfjerner og forsiktig klatt hele Sharpie flekken. Pass på å bruke aceton neglelakkfjerner fordi det er aceton kjemikalie som fjerner flekker.

Blot Sharpie flekken med en fuktig, ren klut slik at det er nok av kjemiske å jobbe på mark, Nike Air Max Flair men ikke så mye at det kan skade skoen klut, lerret eller skinn overflaten.

Fjern aceton polish remover fra skoen ved å fukte en ren klut med vann og rikelig bruke det på det behandlede området. Etter hvert som aceton trekkes fra stoffet, Asics Gelscram 5 bør merket begynne å falme og forsvinne.

Spray en ren klut med matlaging spray til fuktig og tørk den flekkete overflate Puma Av Rihanna Leadcat Fenty skoen, Asics Gelquantum 360 Shift deretter blot det med en bomullsdott dyppet i isopropanol.

imageSkyll rengjøringsmidlene ut av stoffet og la skoen (e) for Asics 360 Strikke å tørke helt. Undersøk resultatet. Noen sko krever opptil tre behandlinger for Underbenet Curry 1 å fjerne Sharpie permanente merker.