Reebok Zpump Fusjon

Hvordan få slankere Fingers

imageEnten fingrene er korte og klumpete eller lang og mager er et spørsmål om genetikk, og du kan endre gener. Men hvis du finne fingrene litt fetere enn vanlig, og de føles stram og oppblåst, slik at det er vanskelig å fjerne ringer, kan du ta noen tiltak for å slanke dem ned.

miste overflødig vekt bidrar til å redusere overflødig fett på hendene sammen med fett på andre deler av kroppen din. Fete fingre kan også være et resultat av væskeretensjon som kan bli redusert med endring i kostholdet. Hvis du lider av leddgikt eller annen betennelsestilstand, eller det tykke fingre er ledsaget av stivhet eller smerte, ta kontakt med legen din for å se om du har en underliggende helseproblem og trenger legehjelp.

Fingrene kan føles fett og hoven dagen etter en meget salt måltid eller for kvinner, i løpet av menstruasjonssyklusen eller graviditet. Som du alder, kan du også være mer utsatt for å holde på overflødig væske i hendene, så vel som i føttene og anklene.

For å hjelpe motvirke væskeansamlinger, Asics Gelnoosa Tri 11 endre kostholdet. Reduser natrium inntaket til 1500 milligram daglig beløpet som anbefales av American Heart Association for hypersensitive individer. Omtrent 77 prosent av natrium du spiser kommer fra bearbeidet og restaurant mat, i henhold til AHA. Matvarer spesielt høy i natrium inkluderer pakket sandwich-brød, salatdressinger, kjøttpålegg, Asics Gelnoosa Tri 11 frosne middager og hermetisert supper. Spis ute sjeldnere og forberede hele matvarer hjemme, for eksempel stekt kylling med vill ris og dampede grønnsaker. Selv om du legger en klype salt fra shaker, du sannsynligvis få langt mindre natrium enn du gjør fra en prepackaged måltid.

Selv om du kan kontrollere dine hormoner eller alder, du kan holde deg nok væske, noe som også bidrar til å hindre vann oppbevaring. Når du dehydrert, har en tendens kroppen å holde på overflødig væske selv i fingrene. Mål for 9 til 12 kopper væske daglig så urinen ser fargen på lyset lemonade. Husk at vassen grønnsaker og frukt, samt vann og andre drikker, bidra til væskeinntaket.

spise visse matvarer for Asics Gelnoosa Tri9 å oppmuntre til mer slanke fingre

Bytt natrium Laden og høy kalori mat i kostholdet ditt med mer vassen grønnsaker og frukt rik på antioksidanter og kalium. Den antioksidanter reduserer total kropps betennelse, noe som kan bidra til hevelse i fingrene, og kalium hjelper redusere kroppens natrium konsentrasjon og oppmuntrer vannlating. Matvarer som blåbær, kirsebær, tomater og squash inneholder mange verdifulle antioksidanter. Kalium er utbredt i bladgrønnsaker inkludert spinat og grønnkål bananer, Nike Air Solarsoft Zigzag Wvn Qs avokado, eikenøtt squash og hvite poteter. Ferske råvarer isn din eneste kilde til dette mineralet, heller. Yoghurt, laks og hvite bønner inneholder også høye nivåer.

Mat rik på magnesium og vitamin B 6 er nyttig for å redusere vann oppbevaring hos kvinner i løpet av menstruasjonssyklusen og kan bidra til å redusere hevelse i fingrene. Spis mer bladgrønnsaker, hele korn, nøtter og poteter for å få disse næringsstoffene.

oppnå en sunn vekt å slanke fingrene

miste overflødig vekt bidrar til å redusere ekstra fett i hendene og fingrene. For å gjøre dette, må du opprette en kalori underskudd som betyr at du forbrenner flere kalorier enn du forbruker daglig. Bruk en online kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du forbrenner daglig for din størrelse, alder, kjønn og aktivitetsnivå. Deretter trekker mellom 250 og 1000 kalorier fra dette nummeret for Asics Gtcool Xpress 205 å finne ut hvor mange kalorier du bør spise daglig for å gå ned 1/2 til 2 pounds per uke. Du don ønsker å spise færre enn 1200 kalorier som en kvinne eller 1800 som en mann, eller du risikerer å drøye stoffskiftet. Hvis du kan trekke nok kalorier uten å nå disse lave grenser, øke mengden fysisk aktivitet du gjøre for å forbrenne flere kalorier.

Det umulig å målrette hendene for fett tap, men vet at når du mister fett over hele kroppen, hendene kan slanke seg også.

Endre utseende på dine negler

Hvordan du stelle neglene kan også lage dine fingre ser slankere. Om kvinner, lange negler forlenge utseendet av fingrene, noe som gjør dem virke slankere.

Bruk en manikyr teknikk for å gjøre neglene ser tynnere, også. I stedet for å bruke polsk hele veien til sidene av neglene, Asics Gelkvantum 363 Cm konsentrere Swipe av polish på midten av neglen og et lite mellomrom på kantene for å skape en illusjon av slankere, lengre negler.