Asics Gelnoosa Tri 10

imageen ny Burlingame restaurant viet til nachos

Burlingame har en ny restaurant, men det er ikke bare noen gamle restaurant.

Møt Nachoria, som åpnet den 6. januar, en restaurant som er viet nesten entirlely til du gjettet det nachos.

Mens en nacho inspirert restaurant kan høres litt over toppen, det stammer fra sinnet av Nick Swinmurn, som tilbake på slutten av 1990-tallet hadde en annen langt ut ideen om å lage en online sko og klær shopping service som ble kjent som Zappos.

Swinmurn forlot sin rolle som konsernsjef ofthe selskapet i 2006 (Amazon kjøpte Zappos for $ 1,2 milliarder kroner i 2009) og endte opp med å flytte til Burlingame om seks år siden, hvor salomon nettbutikk han fortsatte å forfølge ulike entreprenørielle bestrebelser, inkludert åpning Basecamp Fitness. Swinmurn eier også mindre League fotballag, Reebok de Burlingame Dragons.

Swinmurn forteller at ideen til å åpne en nacho fokusert restaurant kom til ham i 1998, mens han var servering, i av alle steder, på en populær steakhouse i Atlanta, Georgia. Han så diners bestiller forskjellige typer nachos som forretter og tenkte 'det er ikke en dårlig idé for et konsept.' Da han kom hjem, han selv arkivert et varemerke for 'Notchos.' (Swinmurn peker outthat du kan faktisk ikke varemerke ordet 'nachos'.)

Ideen til en nacho restaurant stakk med ham i årenes løp, Reebok men det var ikke før nylig at det virkelig begynte å få trekkraft, salomon norge da, etter å ha tilbrakt mye tid i sentrum Burlingame, trodde han at området manglet en morsom og uformelle restauranten.

Swinmurn sier at menyen henter inspirasjon fra Puerto Vallarta, Under Rustning hvor han og hans kone, Gaby Swinmurn, også bruker mye tid. Base nachos ($ 12) har huset gjort tortilla chips, ostesaus, stekt rød paprika, karamellisert løk, vårløk og queso fresco, tilføyelser aregrilled kylling, biff, carnitas, reker (for en ekstra $ 2) eller ceviche (for en ekstra $ 3 ).

Ceviche nachos. Foto: Nick Swinmurn

Swinmurn er også en stor fan av al pastor fra Pancho Takos i Puerto Vallarta og håper teamet hans kjøkken kan etter hvert perfeksjonere sin egen versjon av marinert kjøtt. 'Det vil enten være veldig bra eller vi vil ikke ha det på menyen,' sier Swinmurn.

Restauranten bare hadde sin skjenkebevilling ferdig, så se på restaurant for å begynne som serverer cocktails som margaritas, palomas og micheladas på fredag.