Asics Gelnoosa Tri 13

imageFlere RDU reisende ta TSA Pre

Transportation Security Administration (TSA) offiser Patti Melchione bevegelser en mann gjennom metalldetektor Asics Gelscram 6 i TSA Pre Sjekk kjørefelt på Raleigh Durham International Airport tirsdag 29 juli, Asics Dynaflyte 2014. TSA har åpnet et program senter i Raleigh for sin TSA Pre Sjekk program. flyplasser, inkludert RDU. TSA Pre Check er en del av TSA intelligens drevet, risikobasert sikkerhet tilnærming til å gi den mest effektive sikkerhet på den mest effektive måten.

Transportation Security Administration (TSA) offiser John Pippy bevegelser kunder til TSA Pre Sjekk kjørefelt på Raleigh Durham International Airport tirsdag 29 juli, 2014. TSA har åpnet et program senter i Raleigh for sin TSA Pre Sjekk programmet. flyplasser, Asics Gtcool Xpress 202 inkludert RDU. TSA Pre Check er en del av TSA intelligens drevet, risikobasert sikkerhet tilnærming til å gi den mest effektive sikkerhet på den mest effektive måten.

Du vil bli fortalt også at du kan la den bærbare datamaskinen i ryggsekken sammen med at Quart størrelse glidelås bag som holder dine regulering 3 ounce flasker av geleer og væsker.

Disse små favoriserer gis til 5.600 Nord Carolinians som har betalt $ 85 til å melde i Transportation Security Administration Pre Sjekk fremskyndet screening program. De går også til utallige andre reisende som er noen ganger overrasket og noen ganger ikke overrasket over å oppdage at deres boarding pass også ha blitt stemplet med TSA Pre Sjekk logo.

'Jeg er' tilfeldig 'alltid valgt,' Jeff Powell fra Hillsborough humret tirsdag etter at han suste forbi Pre Sjekk kjørefelt på Raleigh Durham International Airport, på vei til New York. 'Jeg vet ikke hvorfor. Det er flott å ikke ta av meg skoene. Det er flott å ikke ta meg bærbar PC ut.'

Candice Scheuer og hennes mann har hatt gratis vareprøver av Pre Sjekk behandling på noen av sine siste fly. Hun vet ikke hvorfor Under Armour Ultralight det funker på denne måten for noen turer, men ikke andre. Nå er de klare til å betale $ 85 for å bli heltids TSA Forhåndssjekk reisende.

De tok passene sine tirsdag til North Raleigh kontor der en TSA entreprenør spurte noen spørsmål noen gang blitt dømt for en forbrytelse? og samlet sine fingeravtrykk og søknad avgifter.

'Vi ønsker å registrere deg for å fremskynde prosessen med å gå gjennom sikkerhetskontrollen,' sier Scheuer, 66, fra Raleigh. 'Vi reiser mye. Det vil hjelpe. Du trenger ikke å fjerne skoene dine. Det er ikke så lenge en linje. Det er mye raskere.'

Om lag 25 prosent av RDU reisende rutes gjennom Pre Sjekk kjørefelt, TSA talskvinne Sari Koshetz fortalte reportere på RDU tirsdag. Noen har innrullert i programmet, mens andre er identifisert i en hemmelighetsfull prosess som kalles Secure Flight. Alle reisende blir prescreened før flyselskapene utstede sine boardingkort, for å identifisere noen som ikke trenger det nærmeste sikkerheten på flyplassen.

'TSA har vært å flytte vekk fra en one size fits all sikkerhetsprotokoll,' sa Koshetz. 'Ved å plassere mer fokus på dine passasjerer før de kommer til sjekkpunkt, er vi i stand til å fokusere på sjekkpunktet på de vi vet mindre om. Alle er skjermet og deres bagasje er skjermet, men. Vi kan ha en mer effektiv prosess fordi vi prescreen. '

Koshetz ville ikke forklare hvorfor reisende kan få raskere Pre Sjekk behandling for Asics 19 noen turer, men et mer kritisk søkelys på andre turer. Powell sa alle reisende vil sette pris på rask screening.