Asics Gelquantum 365 Shift

imageSer fram til en sann utdannelse tilstand

Victoriais kommer til å være 'utdanning state' Premier Daniel Andrews lovet dette når du er i opposisjon det selv kommer til å si så snart våre motorkjøretøy nummerskilt.

Dette skred av data er bevis på viktigheten plassert på utdanning av mange Victorians. Og grave i disse dataene, og vi ser også talent og engasjement av enkelte lærere som får det beste ut av sine studenter.

For alle oss, barna er vår fremtid de vil være våre ledere, våre utbyggere, Underarm Slingrid våre artister og våre pleiere, og dette er grunnen til at vi mener det er nødvendig å gi dem alle muligheter til å lykkes i sine utvalgte bestrebelser. Til disse ungdommene, og til deres familier og venner, sier vi godt gjort.

Samtidig erkjenner vi at det å oppnå gode karakterer i siste års eksamener er ikke den eneste indikator på en persons innsats eller evne, og absolutt det er ikke en garanti for fremtidig suksess. Svært mange studenter vil ha kontaktet sin VCE år med lave forventninger; de kan ha hatt forstyrret hjem liv, de kan ha kommet hit som flyktninger; for dem å selv delta i VCE studier på alle nivåer er en triumf.

Og mens vi gi anerkjennelse til de skolene som konsekvent produserer høye tall av høye oppnådde VCE studenter, 2017 Nye Ankomst Joggesko Menn Adidas Ultra Boost Uncaged Casual Sko Whitesmoke Hvit Salg det må bemerkes at Victoria er hjem til mange skoler som tar i uforholdsmessig antall lave sosioøkonomiske status studenter, og hvis disse skolene og elevene oppnå relativt lavere VCE Merkelapper, deres prestasjoner er ikke mindre verdig ros.

Mange folk ikke oppdager meningsfulle uttak for sine ambisjoner eller ønsker før etter sine år med skolegang er over. Det er derfor vi mener å ha sunne alternative veier til læring er avgjørende for Victoria økonomiske og sosiale velvære. 'Det har vært så mye skade gjort til vår TAFE sektor,' Mr Andrews sa i november. 'Jeg tror ikke det kan vente til et nytt regnskapsår for oss å sørge for at finansiering.' For å nå dette målet, Arbeiderpartiet lovet en $ 320 millioner TAFE redningspakke, sammen med $ 125 millioner for Under Panseret Golf å etablere 10 regionale tech skoler. Det var også forslag til finansiering for Asicsgel Sendai ombygging og oppgradering av statlige skoler ($ 510 millioner); 500 breakfast klubber i vanskeligstilte skoler ($ 13,5 millioner); investere i katolske og uavhengige skoler ($ 120 millioner); slik at vanskeligstilte elever til å delta leirer, sport og utflukter ($ 150 millioner); bidrar til å gi uniformer, Asics Dynaflyte Mann sko, Asics Gelquantum 360 gratis synsundersøkelser og briller til underpriviligerte elever ($ 15,5 millioner); og investere i barnehager ($ 50 millioner). Vi tror dette vil være vel anvendte penger, og vi skal se på med stor interesse handlingene til Andrews regjeringen om oppfyllelsen av disse løftene.

imageDen største faren i dette fokuset på høyeste prestasjon er at de som ikke har gjort så godt som de hadde håpet vil gi opp og ikke forfølge sine ambisjoner. Den nye regjeringens fokus på utdanning som en måte å gi en bred og inkluderende muligheter setter et gulv Under Armour Golf Kpu statens ungdom og skal gi dem alle muligheter til å finne sin vei.