Reebok Zpump Fusjon

imagemen nå 3D-skrivere kan gjøre mat

For min starter, har jeg en potet gitter fylt med torsk og pureed erter en nouvelle cuisine ta på fisk, chips og ertestuing, hvis du vil.

Hovedretten er mer tradisjonelle; en god gammel burger i en bun, etterfulgt av en herlig ser ostekake sammen med en håndlaget sjokolade dekorasjon.

Selv om det er et måltid som de dyktigste kokker ville uten tvil være i stand til å slå ut, vil jeg vedde på at ikke engang Nigella Lawson ville ha hatt så mye moro å gjøre det som jeg nettopp har hatt.

imageScroll ned for video

'Dette er mye mer enn bare en gimmick, sier Lynette Kucsma, der selskapet Natural Machines planlegger å ha skriveren på generelt salg i britiske butikker innen midten av neste år. 'Den siste omdreining i kjøkkenet fulgte med mikrobølge vi tro at Foodini kan være i ferd med å transformere tilberedning av mat i samme grad.'

Det er absolutt et forførende konsept. Lyst på en rykende fersk pizza? Bare skrive en.

ha tappet i menyvalget på en berøringsskjerm, Asics Gelnoosa Tri 11 lene deg tilbake og se på som maskinen skal skrive ut en perfekt sirkel av deig, som deretter automatisk dekket med et lag av tomatsaus etterfulgt av en ost pålegg.

Ingen utformingen av basen, ingen mel overalt, ingen sølt saus alt du trenger å gjøre er å sette den ferdige varen i ovnen og stek den i ti minutter.

Eller hva med noe fiddly som ravioli? Igjen, helt enkelt type mat på skjermen og i løpet av noen minutter vil ha fastlagt en base av pastadeig, etterfulgt av en fylling som er innkapslet i et toppsjikt av pasta.

Prosessen gjentas om og om igjen for hver enkelt pakke. All den personen spiser det har å gjøre neste er varme den opp i ovnen, mikrobølgeovn eller i noen tilfeller, på komfyren.

Maskinens evne til å nøyaktig gjenskape kompliserte design også gir andre uventede fordeler fremfor tradisjonelt tilberedt mat.

'Jeg har to barn i alderen fem og tre som ikke er interessert i sine greener, forklarer Lynette, en amerikaner, gift med en spanjol, som tidligere jobbet i Microsofts markedsføring og PR-avdelingen. «Så jeg tok maskinen hjemme og skrevet dem en spinat quiche. Jeg gjorde det i form av en dinosaur for Asics Gelnoosa Tri 14 min sønn og en sommerfugl for min datter. De elsket det og spiste det hele opp.

'Det hadde de samme ingrediensene som en quiche som de normalt ikke ville røre, men annen form var en game changer '.

Selvfølgelig, hvis vi skal tro på hypen, da 3D-utskrift er satt til å være et spill veksler på tvers av alle samfunnslag. I stedet for å saumfarer High Street for forbruksvarer alt fra sko til vaskemaskin reservedeler vi vil snart være å skrive dem ut selv på

I 2011, verdens første trykte bilen rullet av presser. Mer bekymringsfullt, tidligere i år, Asics Gelkvantum 367 Cm den første trykte pistolen ble vellykket sparken. Forskere er selv eksperimentere med stamceller, øke utsiktene at det i fremtiden, organer kan bli 'skrives ut' for Salomon Sokk pasienter som venter på en transplantasjon. Teknologien er allerede brukt til å bygge arterier, ører og tenner.

motsetning til hverdags skrivere, 3D-versjoner opprette objekter ved å legge ned lag etter lag av plast, metall eller hva materialet er påkrevd. Den Foodini virker på nøyaktig samme prinsipp.

Selv om jeg bare kommer til å bruke en grunnleggende prototype på Foodini spanske hovedkontor i Barcelona, ​​den versjonen som vil treffe gatene neste år er omtrent på størrelse med en mikrobølgeovn.