Under Armourrand Amfibier

Fruktose og Diabetes

imageDiabetes er en kronisk sykdom der en person kroppen ikke kan produsere insulin eller ikke kan bruke insulin til å bevege seg sukker fra blodet til cellene. Den inntak av sukker er generelt begrenset for diabetikere fordi spise sukker kan øke blodsukkeret til farlig høye nivåer. Diabetikere har flere typer sukker å se opp for i maten de spiser, og noen er verre enn andre når det gjelder deres effekt på blodsukkeret.

Hva er Fruktose?

Fruktose er en type sukker som, i henhold til Weston A. Price Foundation, har vært anbefalt for Asics Kinsei4 Menn diabetikere i motsetning til andre typer av sukker. Fruktose er den type sukker som naturlig finnes i frukter og honning, men det er også krystalliseres, og brukt i fremstillingen av mange godteri og kommersialiserte matvarer. The Price foundation sier fruktose øker ikke blodsukkeret like raskt som andre typer sukker, slik som sukrose.

Økt risiko for diabetes i ikke-diabetikere

Selv om fruktose har blitt fremmet som en av de bedre søtningsmidler for diabetikere å bruke, en artikkel fra 2009 sier at det ikke kan være en god idé for ikke diabetikere å bruke for mye fruktose. Ifølge Reuters Health, kan forbruket av fruktose føre til en større risiko for Arc'teryx diabetes hos personer som ikke allerede er diabetiker. De sier at inntak av en bestemt type sukker laget av fruktose, kalt høy fruktose maissirup, har en sterk korrelasjon med utbruddet av diabetes. Det er spekulert i at grunnen til at fruktose kan føre til diabetes er fordi overdrevent inntak kan føre til at kroppen til å bli resistente mot sitt eget insulin.

høy fruktose Corn Syrup

En spesiell blanding av fruktose og andre sukker kalt high fructose corn syrup har blitt stadig mer kontroversielt. The Price Foundation sier at opp til 1970, de fleste av sukker i det amerikanske kostholdet kommer fra sukkerrør. I disse dager er høy fruktose mais sirup brukes i stedet for andre former for sukker i mange brus, saft, godteri og desserter fordi det er billigere å produsere. The Price Foundation sier forbruket av høy fruktose mais sirup kan føre til mange helseproblemer, inkludert fedme.

blodsukkernivået

The Price Foundation sier at mens fruktose alene spikes blodsukkeret ganske sakte, høy fruktose mais sirup øker blodsukkeret raskt. En av de viktigste grunnene til at fruktose alene øker ikke blodsukkeret raskt, og derfor blir ofte oppmuntret for diabetikere er at det ofte spist i sin naturlige form i frukt. Ifølge Mayo Clinic, noen av bivirkningene med fruktoseintoleranse inkluderer gass, oppblåsthet og diaré. Disse bivirkningene kan oppstå når en moderat mengde fruktose er spist av en fruktose intolerant person, eller når en person som kan håndtere fruktose spiser for mye av det. Fordi diabetiske godteri ofte bruke fruktose i stedet for sukker for Underbenet Curry 1 søtningsstoffer, Salomon Slab kan over forbruk av disse candies føre til fruktoseintoleranse. Derfor bør diabetikere begrense sitt inntak av fruktose for å unngå gastrointestinal nød.