Asics Gtcool Xpress 208

imagemild autisme

Oppfatningen av verden til de som lider av autisme er vesentlig forskjellig fra andre. Til de som har denne tilstanden, vises verden kaotisk, og å forstå hensikten bak hver forekomst er en oppgave. Autisme forekommer i etapper, Mizuno fra mild, moderat og alvorlig. Behandling er viktig for alle som er i noen av disse fasene. Mens de med mild autisme forholde seg til samfunnet lettere, kan de med alvorlig tilstand være ute av stand til å gjøre det. Autisme er en nevrologisk lidelse, som kan være forårsaket på grunn av genetikk, eller miljø. Det har blitt lagt merke til at gutter er mer utsatt for det enn jenter. Men til dags dato har det ikke vært noen fast etablert årsaken til denne tilstanden.

Trouble With sosial kommunikasjon

De som lider av mild autisme har en tendens til å ta hva som har blitt uttalt til pålydende. For eksempel, hvis de blir bedt om noe sånt som 'hva er det?», Kan de gi en bokstavelig svar, når spørsmålet faktisk innebærer en generell forespørsel om happenings i ens liv. Som sådan, de forstår ikke vitser, sarkasme, metaforer, og dette fører ofte til misforståelser. Slike individer også finne det vanskelig å forstå kroppsspråk, ansiktsuttrykk, og tonen i stemmen.

Thy kan eller ikke kan snakke mye, selv om de er i stand til å forstå hva som er sagt til dem. Noen foretrekker å kommunisere via tegnspråk og andre midler, Asics Gtcool Xpress 207 heller enn å snakke. De unngår også å gjøre øyekontakt med andre.

På den annen side, er det noen tilfeller hvor de har ganske gode språkkunnskaper. Men noen ganger kan de tendens til å gjenta seg selv ofte, eller gjenta hva andre sier til dem. De kan være gode på språk, men kan mangle grunnleggende ferdigheter i å konversere. De trenger også tid til å forstå de spørsmål som stilles til dem, og reagere deretter. Det er best hvis de blir spurt direkte spørsmål, og blir snakket til på en tydelig måte.

problemer med å forstå Etablert sosiale normer

normer for sosial interaksjon som blir forstått av oss uten å bli forklart, er vanskelig for mildt autistiske folk til å plukke opp. De kan dermed ikke klarer å opprettholde nødvendige fysiske avstander mens du snakker med andre, eller kan broach et sensitivt eller upassende samtaleemne.

Ett av symptomene hos voksne, er at de ikke klarer å forstå følelser og andres følelser, og kan oppfattes som ufølsomt. På den annen side, har de selv ikke snakke ut sine følelser tydelig, og ikke klarer å formidle de følelsene de kan ha oppstått.

De ikke søke trøst fra andre, og kan forbli sosialt tilbaketrukket. Selv om de ønsker å få venner, kan de finne det vanskelig på grunn av alle disse tendensene, Salomon Speedcross Pro og dermed kan sosial interaksjon forbli minimal.

Trouble Oppfatter sosiale situasjoner

De kan finne det vanskelig å forutsi oppførselen til andre, Asics Gelnoosa Tri 11 basert på deres nåværende oppførsel. De gjør måle konsekvensene av en bestemt situasjon.

De unnlater å oppfatte fare i visse situasjoner, og kan unngå å ta noen forholdsregler. Således er planlegging også vanskelig for dem.

Men noen ganger er det rutine atferd ufrivillig, og de kan ikke forstå at de er engasjerende i slik oppførsel. For eksempel kan de bevisst følger en fast daglig rutine. Men noen ganger kan de være besatt av livløse objekter, for salomon speedcross 3 gtx eksempel, hele tiden dreie rattet i en koffert, uten pauser.

imageNår en rutine har blitt etablert, og de har lært en bestemt måte å gjøre ting, kan de ikke være i stand til å endre denne rutinen eller tilpasse seg en ny. De har vært fantastiske musikere, kunstnere, og har selv vært i stand til å arbeide svært godt med datamaskiner. Hvis disse egenskapene er forbedret og oppmuntret, kan de bli kanalisert inn i riktig retning. Dette betyr, de med autisme kan studere eller arbeide i slike felt. På den annen side kan flere stå overfor en mangel på fantasi, og kan finne det vanskelig å forstå abstrakte ideer og konsepter.

De kan være svært følsomme for sine omgivelser, og kan være i stand til å identifisere lyder og visjoner som de fleste av oss kan overse. Disse lydene og visjoner kan forstyrre dem forårsaker stress og angst. På den annen side, kan de ikke være i stand til å oppleve smerte i sine egne kropper. For eksempel, hvis de er for nær en brann, er de sannsynligvis til å brenne sine hender uten å føle mye. Deres mangel på koordinering ikke tillater dem å utføre finmotoriske oppgaver, for eksempel å kunne knytte sine skolissene selv.

Noen mennesker kan oppleve mild autisme sammen med andre lærevansker som dysleksi eller ADHD (ADHD). Disse kan påvirke muligheten til mildt autistiske barn til å utføre på skolen, og utføre andre aktiviteter som forbereder et måltid for seg selv.

Jo før skiltene er anerkjent, jo lettere er det å gripe inn og innføre rett type terapi og atferdsendringer. Hvis disse tidlige tegn på autisme er identifisert i yngre alder, er det lettere å endre dem, slik at som voksne, disse barna er i stand til å bli en del av samfunnet, og være så selvstendig som mulig. Disse symptomene kan ikke være fullstendig eliminert, men mild autisme kan styres ved hjelp av terapi, og selvfølgelig, kjærlighet og støtte fra familie og venner.