Puma Suede V2

imageØnsker å opprettholde naturlig hår

Jeg har vært ganske åpen om min naturlige hår reise, men det har tatt over 10 år for meg å få et grep om det grunnleggende. Fra påvise hodebunnen tørking ingredienser på produktetiketter til detangling uten å trekke ut baller av hår, lærer jeg noe nytt hver dag om å opprettholde og styling mine tykke krøller. Men hvis du er klar til å forlate bak kjemiske relaxers og varme styling verktøy til idretten din naturlige hår, har jeg samlet faglige råd som vil spare deg for tid, penger og stress.

Michael Lupo, carol datter markedsdirektør, Underarmet Fettdekk5 snakker under om overgangen fra avslappet til naturlig hår, blir tung handed med produkter og håndtering av brudd. Og bla ned til vår lysbilde for kjendis inspirasjon til hvordan å style naturlig hår.

Den første feilen er å bruke for mye produkt. Når vi endrer noe om håret vårt, vi alltid panikk, kjøpe massevis av ekstra styling produkter og sette det hele på. Våre hår ender opp som ser feit eller tynget ned, slik at vi ender opp med å vaske håret for Asics Gelkvantum 365 Cm ofte som bare tørker det ut. Vær ekstra forstandig med produktene. Du kan alltid legge til litt mer som du går.

Mange er fascinert, men ofte frustrert, med administrasjons utfordringene i deres ny vekst og ønsker å gå tilbake til å slappe av. De første seks til åtte måneder med vekst er ikke deres sanne naturlige krøller mønster eller håret tekstur. Deres hodebunnen og hårsekkene er fortsatt healing, slik at de må gjøre alt de kan for å gjøre det gjennom denne 'skorpe hår periode' og inn ditt sanne håret tekstur. Når de har gjort det gjennom denne oppdateringen, må de mykere, mer håndterbare og selv curl mønstre.

Krøllete hår er den tørreste hår så uansett hvordan du har det, trenger du en virkelig stor Nike Air Huarache permisjon i fuktighetskrem. De fleste kvinner sier de 'vet' om fuktighetsgivende, men slutte med skylle ut balsam, Asics Dynaflyte hår oljer og behandlings masker. Du trenger en permisjon i å sikre at håret holder seg super hydrert.

Kan du forklare noen av hår styling problemene som vanligvis oppstår når overgangen til eller bare opprettholde naturlig hår?

Jo lenger du kommer i prosessen, jo mer brekkasje du vil legge merke til siden du vil være stadig søker mer stress på allerede svekket hår. Du må behandle håret med ekstra omsorg og prøve teknikker som setter mye mindre varme og stress på strengene. For å få håret rett: Prøv å sette håret i ruller og går under en hette tørketrommel, men senk varmen og sitte litt lenger. Du kan også prøve en wrap skum og bruke 'Doobie' -metoden, igjen sitter under en hette tørketrommel eller over natten. Å bære du krøllete hår, bruke to tråd vendinger eller Bantu knop, i stedet for curling strykejern.

Tro det eller ei, hvis håret ditt er om skulder lengde, er denne perioden at det er mest sårbar for brudd. Når håret ditt er stadig børsting mot skuldrene, vil friksjonen gjøre sitt ekkel arbeid og de klærne du har på deg, spesielt bomull, vil tappe fuktigheten fra endene og gjøre dem mer utsatt for brekkasje. Siden du er klar over dette problemet, har du to virkelig enkle alternativer: Du kan bruke utvidelser for å ha håret lå forbi skulderen din eller, det beste alternativet, kan du prøve noen morsomme updos der håret er vridd, Asics Gtcool Xpress 201 flettet eller låste opp i forskjellige stiler som aldri lar håret falle inn i dette problemet.

Hvilke typer hår produkter og ingredienser bør kvinner med naturlig hår se etter?

Du trenger utrolig fuktighetsgivende produkter som styrker håret. Olivenolje, Monoi olje, shea smør, kakaosmør er perfekt for dette formålet.

Eventuelle andre visdomsord for naturlig hår skjønn?

Den første er faktisk før du overgang. Gjør din forskning, lese om de forskjellige måtene du kan gå om denne transformasjonen, og finne ut hvilken som er best for deg. Hvis du ikke ønsker å gjøre det 'Big Chop,' Det er greit, men kanskje iført hair extensions eller fletter føles mer behagelig enn å gjøre to strand twist eller Bantu knop stiler. Du ønsker å velge en vei du føler deg mest komfortabel med, så det vil være mye lettere for deg å holde seg til.

Det andre er at du må eksperimentere og være greit med det. Du må være klar, villig og i stand til å starte på seg håret i stiler du aldri har gjort før og leker med nye hår tilbehør hele overgangen periode. Jo mer åpen for eksperimentering, jo lettere vil du være i stand til å tilpasse seg det nye håret tekstur.