Reebok Zpump Fusjon

Amal Clooney i en floral kjole som hun blir med George Clooney i Santa Monica

imageHun kunne ha delt mening med henne Audrey Hepburn esque hvite hansker på Golden Globes røde løperen, men vår vinner for Asics Gelnoosa Tri 11 beste kledde kjendis av dagen går til. Amal Clooney!

Den nygifte så nydelig i denne lille kjolen, som har en ganske romantisk rød floral print og en elegant kappe laget. Når sammen med matchy matchy tan tilbehør, det er en verden unna parykk og kjole uniform hun bærer som en menneskerettighetsadvokat!

It av Giambattista Valli, den italienske designeren som har gjort svært minneverdig floral pyntet kjole som Mrs. Clooney hadde på seg dagen etter bryllupet hennes. Og vi seriøst forelsket. Så forelsket at 1759 prislapp virker nesten gjennomførbart! Klikk på linken (til høyre) for å kjøpe den på Luisa Via Roma.

Hør, damer det på tide å komme inn i swing av våren. Vi er bare to uker inn i januar, men mote går fort! Med det i tankene, Arc'teryx sjekk ut vår redigere nedenfor for noen budsjettvennlige stiler, http://damahang.com/home.php?mod=space&uid=8148&do=profile&from=space inkludert cape tilbake floral kjoler fra Asos og Boohoo.

Og du skjønner må vente på sola å komme ut! Ha ditt med ugjennomsiktig tights og ankelstøvletter før det varmt nok til å trosse nakne ben.

Hubby kom også: George, som Amal giftet seg i september var med henne for Asics Gelnoosa Tri 14 utflukt

Kathy Griffin var en av de første til å ta en sjanse, i hennes Fashion Police debut: «Hun hadde på disse hanskene som minner meg om, Asics Gelscram 3 som en porno scene, der fyren går hjem, og det er den slemme oppvaskmaskin, Puma og bare hun har hanskene.

imageMen Amal er usannsynlig å være unødig bekymret av kritikerne, som hun har langt viktigere ting på hennes sinn.

faktisk som en høytflygende advokat som har arbeidet innebærer å sitte på FN-oppdrag og lobbyvirksomhet regjeringer, er hun neppe har selv lagt merke til. Datter Khloe Kardashian er også sett ser veldig bekymret og støtte moren nær driver \\ 's side av bilen.