Underbenet Curry 1

imageFra Puka skall halskjeder til fem

Etter bare en episode av HBO ny serie-dalen, er det klart at Gavin Belson, ny agey milliardær av fiktive tech giganten Hooli, Asics Kinsei er showet bosatt douche. Det er nok av bevis for dette: Han har en åndelig guru. Håret er slicked tilbake med et overskudd av gel. Han anser undersåtter med tusen verftet stirre på en mann som heller ville være på en yoga retreat. Men kanskje mest alvorlig grad, bærer han fem finger sko på føttene.

Dette er ikke første gang at disse hanske sko, formelt kalt Fivefingers, har gjort en pop kulturelle cameo. Kjendiser fra Shailene Woodley til Channing Tatum har blitt latterliggjort for bruk dem i offentligheten. De er bare slags sartorial statussymbol som skriker 'Jeg spiser Kale og løpe mye, [empty] noe som gjør dem til en perfekt passform for gluten intolerante, Soul Sykling Zeitgeist. Men Fivefingers er bare den siste mote symbol å stige i forkant av pop. kultur som det ultimate symbolet på douche så her er en kort historie av fenomenet:

Puka perler lytte tilbake til en tid da TV tenåringer bleket håret og ble oppkalt Logan eller Lance. Som bly douche Logan Echolls i 'Veronica Mars'.

to tone collared skjorter

'Office Space', en annen Mike Judge klassiker, har den monotone Toolbag Bill Lumbergh, Asics Gelkvantum 367 Cm humørløse sjefen og dedikert bæreren av bukseseler. Ikke vær Sack Lodge.

Ed Hardy T-skjorter

'The Jersey Shore' slått douchebaggery til en kunst, Puma Hard Kjernen men Ed Hardy T skjorter, elsket av Pauly D, rukket å bli en ironisk luksus-ikonet. Ellers ser du mye som som Adam Scott i 'Step Brothers', som spilte Will Ferrell sin douchebag yngre bror.

imageBeats by Dre hodetelefoner

Reklamen for Beats by Dre hodetelefoner absolutt fortjener de endeløse parodier de blitt bombardert med. De gjør, tross alt, koster $ 300 i pop. Se også: P Diddy.

Google Glass

Hva kan være vår største douche ikonet du jour er også begavet til oss fra Silicon Valley. 'SNL' tech blogger Randall Meeks, Underarms Clutchfitstasjon spilt av Fred Armisen, gjør en flekk på parodi.