Asics Pute Stabil

West Coast fan Snedeker setter severdigheter på Phoenix

image(NTB-Reuters) PGA Tour West Coast swing absolutt enig med Brandt Snedeker som snur oppmerksomhet til denne ukens Phoenix Open i Arizona bare dager etter å ha vunnet været treffer Farmers Insurance Open i San Diego. krets har kommet i California, og før han triumferte på mandag for Mizuno andre gang på Torrey Pines, Ecco ble han falt ut i en playoff for Sony Open på Hawaii i hans tidligere hendelse.

'Jeg elsker greener, jeg elsker å være her ute,' Snedeker, 35, fortalte reportere om West Coast swing mens forbereder torsdagens åpningsrunden på TPC Scottsdale.

'Denne tiden av året har alltid vært stor. Min (PGA Tour) karriere startet på Torrey Pines, og endte på tredjeplass i min debutsesong.

'Jeg skulle ønske vi kunne spille hele året ut her bare vestkysten fordi jeg absolutt spille fantastisk, og jeg elsker å være her ute. Det har vært en utrolig start på året for Asics Gelscram 5 meg.'

Den raske snakker Snedeker, som vant med ett skudd på Torrey Pines etter karding en strålende tre under par 69 i vinden feide siste runde, møter et sterkt felt denne uken i Scottsdale hvor sju spillere i verdens topp 20 vil konkurrere.

Fjerde rangert amerikanske Rickie Fowler viser vei og vil være ute til returen fra en savnet kutt på Torrey Pines etter å ha vunnet forrige uke på European Tour Abu Dhabi Championship.

'Jeg har alltid liker å være tilbake i ørkenen. Jeg har hatt noen gode spill her,' Fowler sa om TPC Scottsdale. 'Det er alltid en uke ser jeg frem til.

image'Jeg har spilt godt gjennom midten av fjoråret i høst (høst), og jeg gleder meg til å fortsette det. Sist uke var litt hikke underveis, men jeg gleder meg til å plukke opp der vi slapp i Abu Dhabi.

'Å få vinne to uker siden definitivt sette meg i en liten bit av en annen tenkemåte kommer inn i år enn jeg har vært ganske mye alle årene før da.'

Brooks Koepka, verdens nummer 17, Ecco Menn Sko Lær er tilbake for å forsvare Phoenix Open tittelen han vant i fjor Asics Gelquantum 363 Shift med ett slag enn andre amerikanere Bubba Watson og Ryan Palmer, og japanske Hideki Matsuyama.

'Hver gang du kan vinne, salomon norge er det spesielle, og hvis du kommer tilbake til disse stedene, det er kult,' sa Koepka, 25, som delte tredjeplassen på vinnerne bare Hyundai Tournament of Champions i Hawaii forrige måned.