Asics Kinsei4 Menn

Shah Rukh er på rask vei

imagerapporterer at Shah Rukh Khan og Salman Khan, to av Bollywood største navnene, vil lage en film sammen er sterkt overdrevet, sier den tidligere.

Etter to ble fotografert klemmer hverandre på en fest i forrige måned etter en fem år feide, alle tegn peker til paret endelig flytte på fra spyttet som forårsaket deres fall ut i 2008.

Men i et telefonintervju nylig, Shah Rukh heftig avvist å kommentere saken, sier at dette er forhold som han aldri vil snakke om.

personlige relasjoner og vennskap som jeg dannet dette er ting som jeg aldri snakket om offentlig og snakket om. Om jeg har et forhold problem eller lykke, jeg skjønner snakke om det, og jeg holde det sånn, sier Shah Rukh, 47.

er visse ting som du gir verdighet ved å ikke snakke om det, og relasjoner er en av dem. Det utrolige med dette er at verden har allerede hoppet pistolen og sier at vi kommer til å gjøre filmer sammen. (Over) Shah Rukh og co stjerne Deepika Padukone håret er perfekt coiffed for premieren av Chennai Express i London.

Han ble Fielding medieforespørsler for å fremme hans siste film Chennai Express, en actionkomedien som spilles på kino nå.

Han produserte også filmen, Under Rustning Scorpio hans produksjonsselskap Red Chillies Entertainment.

Shah Rukh, Ecco Menn Sko Lær som er gift med filmprodusent og interiørarkitekt Gauri Khan, også skapte overskrifter nylig for striden rundt fødselen av deres tredje barn, som de hadde gjennom en surrogat. Det var snakk om at paret visste at de skulle ha en sønn fordi de hadde en pre natal kjønnstest, noe som er ulovlig i India.

Shah Rukh, som eldste sønn er 16 og datter er 13, har siden åpent benektet slike rapporter. la folk analysere og finne ut av det, Asics Gelscram 3 og la tabloidene ha et felt dag på konnotasjoner om hva som skal være og hva som ikke er, sier han.

I Chennai Express, regissert av Rohit Shetty, spiller han en nord indisk mann som møter og forelsker seg i Meena (Deepika Padukone), datter av en gangstersjef i Sør-India. Det er en profesjonell reunion for de to ledningene, som hadde hovedrollen i den populære 2007 romantisk film Om Shanti Om.

imageSå snart Deepika navn er nevnt, lavishes Shah Rukh ros på henne: er virkelig vakker og talentfull, og alle som en filmstjerne bør være. Du vet, det er en spesiell kvalitet til henne og vi bare veldig komfortabel med hverandre.

hadde alltid snakket om muligheten til å jobbe med noe annet igjen siden vår siste, men vi var alltid venter på gode karakterer til å komme sammen.

jeg kom over dette skriptet, jeg ringte henne opp og sa: Hei, dette er virkelig søt og noe annet. Så det er bare veldig hyggelig at vi fikk til å jobbe sammen igjen. Han var også glad for å gjøre en komedie igjen, etter en rekke alvorlige roller i løpet av de siste årene i filmene Jab Tak Hai Jaan (så lenge jeg lever, 2012), Don 2: The Chase Continues (2012), Ra. One (2011) og My Name Is Khan (2010).

hver rolle som du gjør, som tar bort noe av den filmen med deg. Noen av mine siste roller som i Ra. En var fysisk utfordrende, og jeg ble skadet.

jeg var i sinnstilstand der jeg virkelig ønsket å gjøre en familieunderholdning film, noe morsomt og over toppen. Og med en regissør som Rohit Shetty, vet du at det du får. Ifølge ham, den 40 år gamle regissøren, som har gjort slike truffet filmer som Golmaal: Fun Unlimited (2006) og Bol Bachchan (2012), Asics Kinsei5 Menn er for filmer som er veldig stor ser og alle ut underholdende, og fullpakket med en rekke action og komedie Han legger til: også en bra fyr og jeg tror dette er den første filmen jeg jobbet på hvor jentene på settet finne regissøren mer attraktive enn meg. Hvis dette høres ut som Shah Rukh lider en midtlivskrise av tillit, være trygg på at han ikke er det. Han mener han fortsatt har makings av et hjerte banke, selv på hans alder. Det er derfor han sier det ikke er noe problem å gjøre romanser hans skjermen med unge skuespillerinner som Deepika, som er 27, Under Rustningshorisonten overbevisende.

du skulle spørre meg hvor lenge jeg tror jeg kan være et hjerte banke, jeg si for resten av livet mitt. Jeg håper jeg kan fortsatt gå til min datter parter og anses som et hjerte banke av hennes venner. Jeg føler meg fortsatt ung. The Straits Times, Singapore / Asia News Network