Asics 22

imageSenator Harry Reid raseri over 2012 USA olympiske uniformer laget i Kina

OL-utøvere er amerikansk rød, hvit og blå, men laget i Kina. arbeidere desperate etter jobb.

Scroll ned for Asics Gelquantum 361 Shift video

«Jeg er så opprørt. Jeg tror den olympiske komiteen bør skamme seg. Jeg tror de bør være flau. Jeg tror de skal ta alle uniformer, legg dem i en stor haug og brenne dem og starte helt på nytt, 'Senatet Majority Leader Harry Reid, D Nev., Asics Gelkvantum 366 Cm Sa. Olympiske komité forsvarte valget av designer Ralph Lauren for klær på London Games, Puma Tenne Ubegrenset C som starter senere denne måneden.

Teamet avduket kneppet opp, raffinert

uniformer designet av Ralph Lauren tidligere denne uken for åpningsseremonien

på London-OL. Under Armour Menn Spenning 3 vil ha marineblå blazere med OL-laget patch, sammen med en rød og marineblå slips, og kremfarget flate foran bukser.

Kvinner vil pare blazere med skjerf med røde, Asics hvite og blå striper, Asics Gtcool Xpress 203 og et kne lengde kremfarget skjørt. Alle lagets medlemmer vil avrunde sine uniformer med marineblå berets markert med røde og hvite striper. OL-laget er privat finansiert og vi er takknemlig for støtten fra våre sponsorer, sa USOC-talsmann Patrick Sandusky i en uttalelse.

'Vi er stolte av vårt samarbeid med Ralph Lauren, en ikonisk amerikansk selskap, og spent på å se Amerikas fineste utøvere konkurrere på den kommende Games i London.

I 2002 Winter Olympians hadde på seg en slags beret også, og det var en hit med forbrukere

Ralph Lauren også er dressing de olympiske og paralympiske lag for avslutningsseremonien og gi casual klær som skal bæres rundt den olympiske landsbyen. og antrekk for medaljen stand.

På Twitter, Sandusky kalt raseri over laget i Kina uniformer tull. Designeren, Sandusky skrev: 'økonomisk støtter vårt lag. Et amerikansk selskap som støtter amerikanske idrettsutøvere.

image«Det er ikke bare en etikett, det er en økonomisk løsning, sier Rep.« I dag er det 600.000 ledige produksjons arbeidsplasser i dette landet, og den olympiske komiteen er outsourcing produksjon av uniformer til Kina? Det er ikke bare opprørende, det er rett og slett dumme. idrettsutøvere bære uniformer som er laget i Amerika.

Sens. Senator Brown foreslo at USOC finne en produsent med et anlegg i USA, noe som tyder på Hugo Boss anlegg i Cleveland.