Underbenet Curry 1

imagehvor enkeltfødte og ett lønns familier kan fortsatt råd til å kjøpe

Mørk rød betyr uoverkommelig, og lyse farger er mer tilgjengelig.

Det tar hensyn til gjennomsnittlig (median) boligpris, beregnet inntekter som trengs for et boliglån med 20pc depositum, og gjennomsnittlig inntekt over England og Wales. Dette inkluderer alt fra Indre London, og andre områder i Sør-Østen og Øst, som for eksempel Cambridge.

Stoke on Trent Foto: ANDREW FOX FOR The Telegraph

De mest rimelige områder for enkelt inntekter er:

Blaenau Gwent, Wales

Burnley, North West

Merthyr Tydfil, Wales

Pendle, North West

Copeland, Puma Hard Kjernen North West

Rhondda Cynon Taf, Wales

Stoke on Trent UA, West Midlands

Hyndburn, North West

fylke Durham, North East

Neath Port Talbot, Wales

imageLucian Cook, leder for boligforskning på Savills og som analyserte tallene, Asics Gelquantum 362 Shift sa: 'Det virkelig kjøre hjem hvor Under Rustning hjem eierskap er begrenset til husholdninger med to inntekter for å få et boliglån, enten for å få på stigen eller handle opp husholdningen .

'Det viser betydelige kapasitetsbegrensninger av én inntekt husholdninger å få tilgang til boliger stiger over det store flertallet av landet.'

Generation U for Asics Gelkvantum 369 Cm uheldig eller uoverkommelig

Joe Sarling, en økonom ved Nathaniel Lichfield and Partners, har beskrevet fremveksten av Generation U, Asics Gelnoosa Tri9 eller 'generasjon uheldig og uoverkommelig'.

Vil du noensinne kunne ha råd til en av disse?

'De bommer og byster i boligmarkedet har stadig trappet opp for Puma Suede X Stift en rekke komplekse problemstillinger knyttet misforholdet mellom boliger tilbud og etterspørsel,' sa han.

'Som et resultat, er den nåværende (og potensielt fremtidige) generasjoner finner det stadig vanskeligere å kjøpe et hjem av sine egne da de ble født, og gå inn i markedet har uten tvil vært utrolig uheldig.'