Reebok Hexaffect Løpe 5.0

imageHåndlagde for komfort

HUSK PÅ eventyret om Nissen får nye klede '? Historien går noe sånt som dette. 'Det var en gang bodde det en fattig skomaker som hadde ingenting igjen men lær for ett par sko. Han kuttet dem ut om natten i håp om å få dem til neste morgen. Neste dag mens han satt til å arbeide, var han overrasket over å se et par pent sydd sko alle klare til å bli solgt. og dette fortsatte til skomaker og kona oppdaget at deres dyktige håndverkere var en liten par små alver... '

Selv i dag har vi nok av slike dyktige alver som gjør moderne og komfortable sko som pryder våre føtter. Merkevarer sko fra Prada, Gucci, Nike salomon oslo , Reebok, Versace og Adidas kan være favoritter til en utvalgt gruppe, men resten er ganske komfortabel i elegante, enkle sko. Alle av dem laget av flittige alver.

Luksus, enkelhet, holdbarhet og komfort er kjennemerkene til håndlagde sko. Denne variasjonen kan ikke komme i fantasifulle stiler, men er bundet til å vare lenger enn stilene kuttet av maskiner. Takket være avansert teknologi, er industrielt designet fottøy mer stilig, elegant og gir en hel masse av design for kunden å velge mellom. 'De håndlagde som er laget av våre arbeidere og de satt i en mye omsorg mens forming, søm og støping skoene. Vi har også reparere og erstatte de to hvis det er noen skader,' sier Shiju kong Shoe Mart, Broadway .

Kochi er hjem til alle stiler, moter og mønstre. Kundene kan velge fra det store utvalget som vises i en rekke butikker. Det er eksklusive uttak for håndlagde stiler og mange andre, som har plass til både maskin laget og håndlaget fottøy. En slik eksklusiv butikk er Charmashilpa på Pullepady, der fottøy er laget på bestilling. Det er mange som kommer hit med spesifikke design. Ms Sukumari, som er 82, kan ikke bruke vanlige sandaler, på grunn av smerter i knærne. Derfor hennes barn bestille for et par tøfler, nesten hver tredje eller fire måneder, til hennes individuelle spesifikasjoner.

Mr. Subair av Classic Ører observerer at mange kunder foretrekker sko og sandaler laget av ekte skinn. Men siden dette ikke kan brukes under regn, er den vanligste typen av materiale som anvendes syntetisk lær.

De fleste av butikkene i byen få de ulike materialene som brukes for å lage sko fra Agra, Rajasthan, Jaipur og Delhi. Mr. Abdul Latheef, eier av Falcon på Valanjambalam, har vært i denne bransjen i nesten 12 år. 'Håndlagde sko ta mer tid å fullføre. Vi tar nesten en uke å lage et par som har blitt bestilt. Prisene varierer i henhold til de mønstre og spesifikasjoner', sier Mr. Latheef.

Det er en sprute i salg av skotøy i julen. Dette, sier Mr. Jose, som eier Goldwin og tre andre eksklusive utsalgssteder i byen, Gals, Grace og Galeo, bringer inn en rekke kunder. Det er livlig virksomhet i løpet av denne sesongen. Denne trenden kan fortsette til februar, etter som det er en pause, som deretter plukker opp bare under Onam.

Materialene som brukes for innersålen varierer fra solen glimmer, rexin, fløyel, sateng, borrelås, kitt, nubook, til ren lær. Sun glimmer er best egnet for Kerala vær. Sko og sandaler med PVC såler er også i stor etterspørsel. De varer selv når det er slitt under monsoon og nå kommer i en stilig utvalg. Den polyuretan, eller PU Puma soles, er lettere enn PVC, men er best egnet for sporadisk eller funksjonell slitasje. Forskjellige andre materialer er brukt i dag for å gi fottøy sitt attraktive utseende. Dette inkluderer glitrende materialet som brukes for den øvre delen av fottøyet, særlig tøfler; trevirke som brukes til mote hæler og er veldig mye på moten; cutwork embedded med pigger eller steiner; og Cinderella glass tøfler, kløktig laget av glassfiber.

Firs sålen er renset ved hjelp av en tynnere, og deretter ved hjelp av et klebemiddel den øvre og den eneste sammenføyes i riktig temperatur. Dette kan høres enkelt ut, men detaljene er involvert er mye mer. En enhet 'på et gjennomsnitt består av 10 til 12 arbeidere som for det meste arbeider parvis. Hvert par av disse arbeiderne er i stand til å lage rundt 35 til 36 par tøfler per dag. Dette er imidlertid ikke vanligvis gjøres, ettersom etterspørselen ikke oppfyller tilførselen.

Mr. Sunny, av Styles Foot Wear, Mulanthuruthy, hevder at de fleste som blir laget på bestilling fottøy gjøre det på grunn av sin uvanlige størrelsen på føttene eller på grunn av lidelser som har seks tær eller vansiret tær og føtter. For de som definerer mote med variasjon og for andre som søker konsistens konsept, håndlagde sko er rett og slett perfekt. Med rimelige priser, kan de brukes på en fjortende dag basis eller Asics Gel imøtekomme langsiktige behov.

imageDet finnes utallige slike håndlagde sko butikker i byen som Sheela Shoe Mart og Abba Boots i Palarivattom, Utvalgs sko og vesker på Broadway og by Leather på Valanjambalam, for å nevne bare noen få av dem.

Reserve et minutt så for dine føtter. Tenk om det paret du eier virkelig passer. Hvis ikke gå ut og kjøpe en lekker par håndlagde tøfler, som er sikker på å gi deg eleganse og komfort.