Salomon

Gardin faller på Globe

imageLandmark Cinemas, som eier Globe, sa årsakene til nedleggelse er enkel: Antallet mennesker i setene har vært fallende i løpet av de siste årene, og viste ingen tegn til å snu seg rundt, sa Neil Campbell, selskapets Chief Operating Officer.

'Vi har alltid vært opptatt av å vår film kommer gjester i Winnipeg, og derfor har vi holdt på dette stedet mens du prøver en rekke programmer for å gjøre dette teatret levedyktig. Nylig har det blitt stadig vanskeligere å få filmer for denne plasseringen på grunn av den lave oppmøte tall. Derfor var det på tide å gjøre det vanskelig beslutning å stenge, 'sa han i en pressemelding.

Avslutnings forlater Towne Cinema 8 på Notre Dame Avenue som eneste gjenværende sentrum mainstream film huset. Men filmhistorikere lokalt og nasjonalt si Globe død bør ikke bli sett på som et tilbakeslag for sentrum revitalisering.

'(The Globe lukking) er ikke overraskende, for å være ærlig. Sentrum kino har ikke holdt tritt. Det er uheldig, men det er realiteten i markedet Stefano Grande, Downtown Winnipeg BIZ

'Dette er ikke nødvendigvis om den vibrerende Winnipeg sentrum,' sier Ryerson University film historiker Paul Moore. 'Vi tenker ofte på kino som kulturområder, som områder av kollektive hukommelse. Spesielt når de stenge, vi tenker på dem som samfunnshus mer enn som kommersielle områder. Men de er kommersielle, og de trenger å være lønnsomt. '

Moore, som har studert flo og fjære av urbane kinoer over hele Canada, sa Globe var nesten den siste av 1980-tallet skoeske cineplexes, mange bygget i sentrum kjøpesentre og de fleste nå overskygget av forstads megaplexes. Ottawa siste sentrum multiplex stengt like før jul.

Movie går er sett på som en dagligdags aktivitet, mens downtowns er spesielle arrangement reisemål, og trenden over hele Nord-Amerika er mot store, lett tilgjengelige, multi-skjerm behemoths som outshine de små og datert teatre.

tross for at Moore tilbudt noen uventede oppsider.

Han sa Winnipeg kan ha mistet mange kinoer i de siste tiårene, men byen har spart og ombygginger mer enn sin andel av historiske bygninger. Som inkluderer Burton Cummings Theatre, tidligere Odeon, nyrenovert Metropolitan og selv Pantages, som en gang var en vaudeville film palass.

Moore sa downtowns over hele Canada, inkludert Saskatoon, har sett bygging av moderne, multi-skjerm megaplexes de siste årene, noe som kan gi litt håp for Winnipeg, spesielt hvis de downtown bolig befolkningen øker.

tross for den tilsynelatende skritt bakover i et sentrum Asics Dynaflyte Mann som har gjort gigantiske skritt de siste årene (tilbakeføring av NHL til MTS Centre for tre år siden har bedt åpningen av mange restauranter og barer, utvikling av hundrevis av nye hytter og pågående byggingen av Sports, gjestfrihet og Entertainment District å revitalisere 11 kvadratiske blokker) interessenter ikke er å treffe på panikk-knappen.

'(The Globe lukking) er ikke overraskende, for å være ærlig,' sier Stefano Grande, administrerende direktør i Downtown Winnipeg Business Improvement Zone (BIZ).

'Downtown kinoer har ikke holdt tritt. Det er uheldig, men det er realiteten i markedet,' sa han.

Clare MacKay, visepresident for markedsføring og kommunikasjon på The Forks North Portage Partnership, som eier grunnen hvorpå Portage Place ble bygget, var enig.

'Det synes å være en del av en trend med kinoer flytter ut til forstedene Det er ikke spesielt for vår sentrum;. det skjer i en rekke downtowns i Nord-Amerika,' sa hun.

Det var uheldig Globe var ikke i Under Armour Fett Dekk Lav Sti stand til å 'henge salomon sko på nett', sa hun.

'Vi tilbys gratis parkering for sine gjester. Jeg antar sine tall bare ikke var der, og de måtte gjøre en forretningsmessig beslutning.'

Det er mange flotte utviklingen av sentrum og flere kommer så hun er ikke bekymret for svikt i en enkelt bedrift.

'Jeg ville ikke ta det som et fyrtårn av ting som kommer. Dette var bare en uheldig havari', sa hun.

Ta et glass halvfull tilnærming, Grande sa miste Globe kunne presentere en betydelig mulighet for å omplassere Portage Place, et kjøpesenter som har mislyktes i å leve opp til forventningene mer enn 25 år etter at den åpnet.

'Vi vil gjerne se tusenvis av mennesker går til Globe hver måned, men det er ikke virkeligheten. Disse 20 år gamle strukturer gjør en bedre forbindelse til markedet for 20 år siden enn i dag,' sa han.

Greg Dandewich, direktør Puma Hard Kjernen for økonomisk utvikling Winnipeg, sa det er alltid Asics Kinsei5 Menn en flo og fjære av ulike operasjoner sentrum.

'Hvis det ikke fungerer for (Landmark), så vil det være ulike muligheter for å fortrenge det, kanskje ikke et teater, men noe som begynner å passe inn i stoffet i sentrum,' sa han.

'Ting endres når endringer i markedet. Det handler om etterspørselen i markedet. Hvis noe ikke fungerer, vil noe annet erstatte det som vil være mer egnet for markedet.'

Kenneth George Godwin, en lokal filmklipper som laget en dokumentar om Winnipeg gamle kinoer i 2012, sa bortfallet av Winnipeg Sentrum kino krøp opp på folk, oppjaget sammen ved bruk av høy kvalitet hjemme video, online utleie og andre trender som endte eksklusivitet av kinosaler.

'Det var i utgangspunktet min handling av sorg,' sa Godwin, som dokumentaren kan ses på MTS on demand. 'En opplevelse jeg pleide å virkelig, virkelig elsker hadde slags forsvunnet.'