• Blogs
  • Murillo
  • Archbishop Of Canterbury To Open Home To Syrian Refugee Family

Archbishop Of Canterbury To Open Home To Syrian Refugee Family

Hjelp strømmer inn for lammet Jharkhand tenåringer på AIIMS

Hjelp er å helle i for Jharkhand tenåring, Javed, innrømmet på All India Institute of Medical Sciences (AIIMS) Trauma Center for mer enn to år, etter at HT publiserte sin historie 7. mars.

HT hadde rapportert at 15-åringen som er lammet halsen lunette oakley pas cher og ned, blir liggende på sengen nummer 4 av Nevrokirurgisk avdeling ved AIIMS Trauma Centre siden 2013 i mangel av et ventilator hjemme.

Mens noen ikke statlige organisasjoner (NGOer) og enkeltpersoner har kommet frem til å tilby penger oakley solbriller til AIIMS lunette oakley pas cher å kjøpe ventilator for gutten, er det noen som har tilbudt å gave familien en ventilator.

masse frivillige organisasjoner kom i kontakt med oss ​​via telefon og e-post, og tilbyr å hjelpe denne gutten. Faktisk, organisasjonen som tar vare på noen av våre ikke respiratorpasienter i sitt hjem i Alwar, Sapna, også tilbudt å kjøpe en ventilator for ham, sa Dr Deepak Agrawal, ekstra professor, AIIMS.

Selv om han ikke trenger aktiv behandling, noen ganger trenger han ventilator å puste, spesielt om natten, som familien ikke har råd til å kjøpe.

Familien på sju tilhører hazaribagh i Jharkhand, men flyttet lås lager og fat siden deres yngste barnet ble innlagt ved traumesenteret.

De don vet hvordan han ble skadet, men hans venner hadde brakt ham hjem en ettermiddag i en paralysert tilstand. En MR-undersøkelse avdekket alvorlige skader på cervical ryggraden og lokale leger henviste ham til AIIMS, Delhi.

Til enhver tid 7 8 senger i nevrokirurgi avdelingen er opptatt med pasienter som Javed som don trenger aktiv behandling, men på grunn av dem ca fem seks pasienter blir avvist daglig i mangel av sengen.

AIIMS har en dårlig pasient Fond som folk kan donere. Sjekker kan sendes i navnet til Director, AIIMS og få 100% skattefritak hvis donere for pasientbehandling og 175% fritak hvis donere til forskningsformål.