23 Killed As Terrorists Attack Karachi Airport

Target Australia baby sko slengte for å ha biter av skarpe metall på dem

En rasende far har tatt til Target Australia Facebook-side for å klage og advare andre foreldre om et par sko han kjøpte for hans jente.

Chris Stokes, fra Penrith, New South Wales, delte et innlegg til selskapets side på lørdag sammen med et bilde av de $ 12 rosa ballett leiligheter for småbarn.

'Så, vi fikk disse ganske små sko for vår datter sist helg, og i dag (første gang hun har slitt dem) mens ut jeg synes hun har tatt en av og er diende på båndet, 'Mr Stokes skrev.

Ikke fornøyd: 'Jeg har nå fjernet den fornærmende metall pryd og foreslår at du gjør det samme før noen er mindre heldige enn min datter,» skrev han

«Når jeg tar skoen av seg jeg finner ut at en av de metall ender av båndet manglet. Etter en panisk søk ​​og dash for bilen til å gå til legevakten på sykehuset får jeg en telefon fra sin mor hjemme sa hun hadde funnet den. WOW!

Hvorfor i all verden skulle du slipper en baby sko med en slik farlig tillegg? Jeg har nå fjernet den fornærmende metall pryd og foreslår at du gjør det samme før noen er mindre heldige enn min datter.

Mr Stokes delte også et bilde av ham å holde de skarpe metalldeler fra endene av bånd og skadet en fra stuegulvet.

forsiktig! Men det virker som om dette er ikke den eneste fare identifisert av bekymrede foreldre, med en kvinne legger ut en advarsel til siden mandag om en 'Octonauts 'leketøy hun kjøpt

«Vi vil definitivt like disse sendes inn for vurdering, kan du vennligst privat melding oss slik at vi kan gi deg med detaljer?

Mr Stokes har kommunisert med selskapet via direktemelding siden klagen ble gjort.

Men det virker som om dette er ikke den eneste fare identifisert av bekymrede foreldre, med en kvinne legger ut en advarsel til siden mandag om en 'Octonauts 'leketøy hun kjøpt fra Coles (selv om de er også tilgjengelig fra Target).

'Bare en advarsel til foreldre om disse lekene Octonauts GUP fartssyndere hvis du planlegger å kjøpe for små barn, bunnen lett løsner og hjulene er som bitte små batterier,' Crystal vinne, fra Adelaide, South Australia, skrev.

'Fant ut bare fra gutten min å kaste dem rundt, alle kom fra hverandre som dette, flere bilder i kommentarer, klare kvelningsfare.

Den bekymret mor delte snaps av lunette de vue oakley små leker omgitt av små batterier som syntes å ha kommet ut ganske enkelt.

'Hei Crystal, setter vi pris på at du nå ut til oss med denne informasjonen. Sikkerhet er viktig her på Target, spesielt når det kommer til elementer foreldre kjøper for barna sine! Target Australia svarte.

«Vi vil heve dine kommentarer med våre kvalitetsteam for lunette de vue oakley gjennomgang. Datter Khloe Kardashian er også sett ser veldig bekymret og støtte moren nær driver \\ 's side av bilen.