• Blogs
  • Murillo
  • Aldi To Create 5000 New Jobs As Its Adverts Are Branded

Aldi To Create 5000 New Jobs As Its Adverts Are Branded

Bergen County gruppe sykler de 25 miles til Manhattan

Noen liker dem møtes her nesten hver dag, for å sykle de 25 miles øst for Manhattan. De er ikke her for deres helse, men de er absolutt sunt. Dette er hvordan de får til å fungere.

Rob Kotch har vært sykling inn i byen i 12 år.

slutt overbevist om at han andre folk som bodde i nærheten til å bli med ham. I dag, Ridgewood Commuter Gruppen teller nå 30 medlemmer, men ikke alle av dem sykkel i hver dag.

Det virker usannsynlig at en slik gruppe kan dannes i Bergen County. Først av alt, det er en bil plass: Census data viser at mer enn 300.000 Bergen County beboere kjøre til jobb, mer диоптрични очила oakley enn noe annet fylke. Det er ikke en oakley holbrook tomme av sykkel kjørefelt på ruten gruppen tar fra Ridgewood til George Washington Bridge.

Det kan også være farlig. New Jersey sjåfører er ikke like vant som Manhattan drivere for å dele veien med MC. Turen blir spesielt hårete på DeGraw Avenue broen over New Jersey Turnpike, med biler rushing å få av og på motorveien.

Og det blir kaldt i Bergen County. Steven Kang, en veteran fra den gruppen, har syklet til Manhattan i temperaturer så lave som 7 grader. Men Kang er kjent for aldri å bli avskrekket av elendig vær medlemmer forlate sine sykler hjemme når det er ille ute.

Samtidig er pendling fra New Jersey til New York bare gjennomførbar i Bergen County, på grunn av George Washington Bridge. Det ville ikke være fornuftig for noen som bor i Hudson County å sykle opp til broen når de bare kan ta banen.

De fleste medlemmene har justert sine liv og arbeidsrutiner for å gjøre pendle enklere. Noen, som Kang og Kotch, har dusj på jobben, men andre vaske opp på treningssentre, som er rikelig i Manhattan.

Mike Hughes, en Allendale bosatt og det yngste medlemmet av gruppen, holder kjole sko, toalettsaker og rene klær på hans kontor. Kang bærer friske par sokker og undertøy med ham å fungere.

Mange bygninger er begynt å legge innendørs lagringsplass for sykler, men i år har medlemmene som Chris Chapman måtte parkere sine landeveissykler på stativer. Han måtte skjule sin sykkel for å holde den fra å bli stjålet.

'Jeg dekket oakley solbriller billig den med hvit hockey tape og da jeg malte band svart, så det er bare så forferdelig,' sier Chapman.

Så det er ulemper. Men det er mye oppside i tillegg.

'Jeg har ikke en gym medlemskap fordi jeg får alt fra tre til fire timer med trening om dagen', sa Hughes.

Peter Ban, som er i sitt første år ridning med gruppen, har mistet 30 pounds. Han hadde ikke jobbet ut i ca 10 år etter å ha fire kneoperasjoner.