Amazon's Jeff Bezos Looks To The Future

Guide til Paint Colors for Brick

Så du har endelig bestemt seg for å male den gamle murstein for et friskt utseende. Det er et stort engasjement. Det er ikke som å velge maling; det ville ta mye tid og penger for å få alle maling av og utsette den naturlige murstein igjen. Så det er en ganske heftig avgjørelse å ta. Enten du arbeider med utsiden av hjemmet ditt, eller bare peisen surround her er noen ideer for maling farger for murstein.

For utsiden av hjemmet ditt du sannsynligvis vil gå med en nøytral farge. Du vil kanskje bli kvitt den eksisterende murstein rett og slett fordi det er for fet eller den skiller seg ut som en sår tommel i nabolaget ditt. Du ønsker ikke å gjøre samme feil igjen når du velger maling. Gå med en taupe eller en gyllen gul for en ordning som vil matche mange forskjellige designstiler.

Minimer trim. Selv om du endre fargen på utsiden av huset fortsatt ikke vil se så enkelt som de fleste moderne hjem. Fugemasse linjene vil fortsatt vise i motsetning til moderne stukkatur. oakley briller Som sådan, oakley glasögon sverige kan det være lurt å gjøre det meste av trim arbeid forsvinne. (Med mindre trim arbeid er den beste delen oakley glasögon sverige av huset som en viktoriansk eller Tudor-stil hjemme). Velg en farge som er veldig nær hoved maling som går med en vismann grønn eller brun. Du kan også bare bruke en maling fra samme chip; bare plukke en eller to nyanser mørkere for en subtil kontrast.

Du har kanskje en hel murvegg i ditt hjem eller er du bare å gjøre med noen klosser rundt peisen. Størrelsen vil virkelig finne ut hvilken farge du kommer med. Hvis du har mye av murstein mennesker vil være i stand til å umiddelbart fortelle at det er blitt malt. Med mindre områder med murstein kan du bare slå murstein du har i murstein du ønsker. Prøv å bruke en mahogny farget lakk for en faux murstein effekt. Et annet alternativ for små områder, er å gå veldig fet med en dramatisk aubergine eller svart.

Med større spenn av murstein du sannsynligvis ønsker å gjøre det ser mer ut som en vegg. Du kan gå med en taupe maling. Hvit malte murstein var populært for noen tiår siden, og kan arbeide i en helt hvit rom det har også en tendens til å bli utdatert eller forutsigbar. Du vil kanskje bare å male det i samme farge som resten av veggene eller gå med en nøytral grå eller taupe. Dette vil gjøre murstein avtar og forsvinner noe selv om mønsteret vil fortsatt være der.

Bruk flere farger. Din murstein er alltid kommer til å se ut som murstein. Hvis du male den, vil materialet akkurat nå ser ut som malt murstein. Du kan også oakley solglasögon rea få peis maling kits som vil hjelpe deg ligne en naturlig murstein, bare en bedre naturlig murstein. Det er lurt å bruke flere ulike nyanser av samme farge og lag flere farger oppå hverandre. På denne måten hver murstein vil ha subtile variasjoner slik det vil se mer naturlig. Du kan lag en masse Taupes, kremer og hvite oppå hverandre slik at det nesten ser ut som kalkstein. Dette er mye mer arbeidskrevende enn bare å gå med en subtil farge, men det er også verdt det til slutt. Du ønsker å gå tilbake og se på prosjektet mye å få perspektiv og sørge for at du ikke snu den til et sirkus.

Maling farger for murstein kan likevel se ut som murstein. Man kan også endre materialet i en mer moderne stil. Bare sørg for at du virkelig hater den naturlige fargen nok at du aldri vil se det igjen før du plukker opp som pensel.